Anholdt Bille skal lære at styre sin vrede

Rosenborg kræver nu, at Nicki Bille lærer at styre sin vrede, efter den danske angriber har bragt sig selv i søgelyset med en anholdelse efter en våd bytur.

Nicki Bille har allerede fået en skriftlig advarsel af Rosenborg, efter han natten til fredag blev anholdt af politiet efter voldelig opførsel foran baren Three Lions i Trondheim. Det kostede landsholdsangriberen en nat i detentionen og en bøde på 10.000 norske kroner.

Det er endnu usikkert, om anholdelsen får nogle sportslige konsekvenser for Nicki Bille, men Rosenborg meddeler nu, at Nicki Bille skal lære at kontrollere sit temperament på et anger management-kursus.

- Vi har givet Nicki en skriftlig advarsel, noget som er en meget alvorlig konsekvens i RBK-sammenhæng. Nicki har sine udfordringer, og han er en spiller, som tager mere plads end andre. Vores fokus nu er at hjælpe ham med disse udfordringer, så en fantastisk fodboldspiller kan blive endnu mere fantastisk. Og hjælpe ham med at blive det han er - en god gut fra Danmark, siger Moe Dyrhaug, der er daglig leder i Rosenborg.

- Nicki får kyndig og professionel hjælp gennem et 'sinnemestringsprogram' (anger managment-kursus, red.). Vi tror, folk kan forbedre sig, når de har udfordringer. Vi mennesker er sammensatte, og en del af vores arbejde i klubben er at se alle som individer - med forskellige behov for opfølgning. Nicki er en god gut, og vores ambition er at hjælpe ham selv til at forstå det. Og at han ikke skal bruge energi på at bevise for sig selv, at han ikke er det, siger Moe Dyrhaug.

Nicki Bille har selv beklaget sin opførsel foran Three Lions, hvor Bille smadrede et glas, spyttede på en ansat og slog ud efter folk.

- Jeg tager det fulde ansvar for det, der skete. Jeg var fuld, og jeg beklager meget. Både overfor klubben, spillerne, politiet, supporterne og alle, som har været involveret. Det er en fuldstændig uacceptabel opførsel fra min side, og det skal ikke ske igen. Det lover jeg, sagde Nicki Bille fredag til adressa.no.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip