Anklage: Børn tvunget til at kysse fars tæer

Tre små børn i en mindre by på Fyn er gennem flere år blevet udsat for fysisk og psykisk mishandling og vanrøgt af deres forældre.

Det mener anklagemyndigheden hos Fyns politi, der mandag indleder en straffesag mod forældrene ved retten i Svendborg. De kræves idømt fængselsstraffe, skriver Ekstra Bladet.

Det drejer sig om en 47-årig mand og en 49-årig kvinde, som, ifølge tiltalen, har begået en række fysiske overgreb mod børnene. Overgreb, som har karakter af grov vold, vanrøgt og ulovlig tvang.

Anklageskriftet er langt og bygger blandt andet på udsagn fra tre børn.

Det fremgår, at en pige blev tvunget til at luge høje brændenælder i haven i mørke, så hun blev forbrændt på store dele af kroppen.

Et af børnene blev skyllet under koldt vand i et badekar og fik slået hovedet i kanten, så hagen flækkede.

Et barn blev snittet i foden med kniv.

To af børnene blev tvunget til at kysse den 47-åriges tæer, mens de skulle sige, at han var Gud.

Et barn fik presset en steakkniv mod fingrene, så det blødte.

En søn blev skyllet under koldt vand, når han tissede i bukserne, fik nægtet at skifte ble så hans numse blev rød og blødte, og han blev som straf flere gange spærret inde på et mørkt og koldt loft.

To af børnene blev nærmest tvangsfodret, så de var tæt på at kaste op.

Det beskrives også, hvordan alle tre børn gentagne gange er blevet slået på kroppen og i ansigtet med flad og knyttet hånd og slået i numsen blandt andet med et viskestykke.

De blev straffet med tæsk, hvis de tissede i sengen eller i bukserne og blev tvunget til at gå rundt i deres våde underbukser i timevis.

Børnene blev truet med tæsk, hvis de fortalte fremmede om forholdene i familien.

Manden skal også have forsøgt at få den dengang otte-årige datter til at røre hans lem. Det nægtede pigen. Derfor er han tiltalt for forsøg på andet seksuelt forhold.

Dommen i sagen ventes senere på måneden.

Dagens Gossip