Anklage: Nicki Sørensen gravede doping ned i haven

Som det kom frem allerede i januar, anklager Michael Rasmussen sin tidligere cykelrytter-kollega Nicki Sørensen for at have dopet sig i løbet af sin karriere.

Det skriver BT efter at have læst uddrag af Rasmussens nye bog "Gul feber", der udkommer på mandag.

I bogen skriver Michael Rasmussen, at han og Nicki Sørensen købte epo og væksthormon sammen på Mallorca i 2003, hvor de forberedte sig på sæsonen på hvert deres cykelhold.

Præparaterne blev købt på et apotek i byen Llucmajor, lyder det.

- Han (Sørensen, red.) lånte en CSC-bil, og sammen kørte vi ud til apoteket, der ligger på hjørnet af torvet, skriver Michael Rasmussen ifølge BT.

- Jeg havde været der flere gange før, og apotekeren hilste på mig, som om vi var gamle venner. Vi købte, hvad vi skulle bruge af epo og væksthormoner, og Nicki fløj stofferne hjem til sig selv via lufthavnen i Pisa, lyder det i bogen.

Michael Rasmussen besøgte et par uger efter Nicki Sørensen i hans hjem i italienske Toscana.

Rasmussen ville hente de præparater, han skulle bruge, og det viste sig, at Sørensen havde gravet dopingen ned i sin have, fordi han var skræmt over situationen, lyder beskyldningen.

Nicki Sørensen, som har kontrakt med Bjarne Riis' cykelhold, siger til BT, at han ikke har kommentarer til bogen. Han har fortalt Anti Doping Danmark om sin tid som cykelrytter for en uge siden, og han har fortalt ADD alt, hvad der er vigtigt at vide, lyder det.

- Jeg vil gerne understrege, at det er mig, jeg har talt om, og min tid som cykelrytter. Jeg respekterer den undersøgelse, der er i gang, og derfor bliver det mellem mig og Anti Doping Danmark, siger Nicki Sørensen.

Ifølge Saxo Tinkoffs pressechef Anders Damgaard, har Nicki Sørensen ikke yderligere kommentarer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip