Anklage: Sexslave hævder, hun blev tvunget til sex med prins Andrew

En amerikansk kvinde påstår, at hun som mindreårig blev holdt som sexslave og tvunget til at have sex med den britiske prins Andrew, der er nummer fem i arvefølgen til den britiske trone, ved mindst tre lejligheder.

Det britiske kongehus har afvist alle anklager, men nu hævder faderen til pigen Virginia Roberts, at hans datter også er blevet introduceret til dronning Elizabeth, skriver den britiske avis, The Telegraph.

Mødet med Dronningen skulle angiveligt have fundet sted under et besøg i London. Faderen siger, at datteren før mødet var "så spændt".

I en kommentar fra Buckingham Palace lyder det: "Der er intet, der tyder på, at denne påstand er sand. Vi har ikke registreret et sådant møde," skriver The Telegraph.

Ifølge retsdokumenterne, der blev indgivet i den amerikanske delstat Florida i sidste uge, tvang milliardæren Jeffrey Epstein den dengang 17-årige pige til at have sex med den britiske prins i New York og på en privat yacht som led i et orgie med flere mindreårige piger.

Hertugen af ​​York har kategorisk nægtet at have haft nogen form for forhold til Virginia Roberts.

54-årige prins Andrew er ikke direkte anklaget i sagsanlægget. Det er til gengæld den tidligere pædofilidømte Jeffrey Epstein, der anklages for at have holdt den nu 30-årige kvinde som sexslave fra 1999 til 2002.

Newspaq

Dagens Gossip