Anklager: Mand tvang kvinde ud af bus og voldtog hende

En 25-årig mand står i Københavns Byret tirsdag anklaget for en tidlig sommermorgen at have tvunget en kvinde ud af en bus og derefter at have voldtaget hende i en gangtunnel.

Det er anklagerens udlægning af sagen, men det kan den 25-årige mand ikke genkende, og hans oplevelse af episoden er en helt anden.

Han fortæller tirsdag i Københavns Byret, at de to, efter en våd aften for begge parter, tilfældigt mødte hinanden ved et busstoppested, og at der hurtigt opstod kemi og kysseri.

De skulle begge med bus 3A, og ifølge manden blev flirteriet og berøringerne endnu mere intense i bussen.

Pigen satte sig oven på den tiltalte, inden de blev enige om at stå af samtidigt for at finde et sted at dyrke sex, hævder han.

- Vi var tændte på hinanden. Vi skulle bare finde et sted, vi kunne være sammen, siger manden under sin forklaring i retten.

Anklageskriftet fortæller en helt anden historie om den 7. juni om morgenen: At han tvang kvinden med ned i en nærliggende gangtunnel, hvor han skubbede hende forover, så hun slog sit hoved kraftigt ind i muren.

Ifølge manden var begge parter lige opsatte på at dyrke sex, og kvinden slog ved et uheld sit hoved ind i muren under akten i gangtunnelen, lyder det.

Aftenen forinden havde han set Champions League finale med nogle venner og vurderer selv, at han nok havde indtaget cirka ti genstande.

På gerningstidspunktet havde han en kæreste. Han fik dårlig samvittighed og havde svært ved at holde sin rejsning.

Da han gav op, blev kvinden meget oprevet, begyndte at græde og kaldte ham for en "vatpik" og en "svagpisser", lyder forklaringen.

Den 22. juli kunne manden så se et billede af sig selv fra bussen på Ekstra Bladets hjemmeside og opdagede, at han var eftersøgt for voldtægt.

- Jeg var sikker på at det var en fejl, og jeg ringede til politiet. De bad mig komme forbi, og fem minutter senere hoppede jeg i en taxa og tog på politistationen, siger den 25-årige i byretten.

Dommeren lukkede dørene, da kvinden skulle vidne. Hun var forgrædt, da hun kom ud.

Sagen fortsætter den 23. november.

/ritzau/

Dagens Gossip