Anklaget for æresvold: Onkel piskede sin niece med bælte

I sagen er både pigens far, mor, onkel og moster tiltalt for grov vold og frihedsberøvelse af pigen, angiveligt fordi hun blev forelsket i en dansk dreng.

Familien har palæstinensiske rødder, og deres religion forbyder angiveligt, at pigen var sammen med en dansk dreng.

Den 17-årige blev ifølge anklageskiftet 4. marts 2013 frataget sit tøj, pisket med et læderbæltet i onklens lejlighed, fik klippet sit lange, sorte hår af og udsat for kvælning med et bælte, inden det tre timer senere lykkedes hende at flygte ud af et badeværelsesvindue.

Det er netop bæltet og DNA fundet på bæltet, som anklageren fremhæver i retten i Glostrup. Han forklarede, at det er »en million gange mere sandsynligt«, at DNAet stammer fra onklen end andre personer, skriver bt.dk.

Anklageren fremhævede desuden, at en retsmediciner havde fastslået i en rapport, at den 17-årige har været i livsfare som følge af kvælning, ligesom hun havde fået mange slag på arm og krop.

Tidligere mandag fortalte både pigens kæreste og hans mor, hvordan de oplevede forløbet op til den skæbnesvangre dag, hvor pigen efter sigende blev bortført og mishandlet.

Også den kvinde, som pigen søgte tilflugt hos efter mishandlingen, fortalte, hvordan den 17-årig pludselig dukkede forslået op på hendes adresse.

Den 17-åriges søster vidnede også mandag i retten. Hun forsvarede dog sine forældre og forklarede, at hendes søster havde opdigtet en bortførelse for at være sammen med kæresten.

Både faderen, moderen, onklen og mosteren var til stede i retten. De nægter sig alle skyldig og peger på, at sagen er opdigtet, skriver bt.dk.

Dagens Gossip