Anklaget for sexovergreb mod 14-årig: Hun ville selv

Skrevet af admin

21/06/2016

Mest læste i dag

En 58-årig fynbo erkender flere tilfælde af samleje med en 14-årig pige forskellige steder på Fyn og i Jylland.

Han erkender også at have arrangeret en række fotosessions af sadomasochistisk karakter, hvor pigen blandt andet var bundet op til træer i en skov i Nykøbing Mors, mens hun blev slikket i skridtet af en uidentificeret mand.

Men det foregik ikke under tvang, understreger den 58-årige, der har forklaret, at han er amatørfotograf, og at det var hans rolle at sørge for det praktiske og tage billeder af seancerne.

- Hun ville gerne prøve nogle ting, og jeg sagde: Ja, det er helt okay. Men min rolle var mere at være en slags opsynsmand, der sørgede for, at det hele ikke kørte af sporet, forklarer den 58-årige mand, der tirsdag afgiver forklaring i Retten i Odense.

Manden forklarer, at han mødte pigen første gang via en fælles bekendt. Da de indledte kontakten, var hun blot 13 år gammel.

Det var pigen selv, der ifølge den tiltalte bad den 58-årige tage billeder af hende, blandt andet på Kokkedal Slot.

- Hun ville gerne vise, at hun er en smuk pige. Det er hun også. Hun ville gerne bekræftes i det, forklarer den 58-årige og understreger, at billederne ikke var beregnet til offentliggørelse, men kun til pigen selv.

Men ved en fejl kom han til at dele billederne med pigens mor, som havde hyret ham til at tage billeder ved datterens konfirmation.

Det fik lavinen til at rulle og familien til at anmelde ham til politiet.

Han blev anholdt i august sidste år, og den mellemliggende periode har anklagemyndigheden brugt til at efterforske sagen og opliste hele 12 anklagepunkter mod manden.

Politiet beslaglagde blandt andet en "slavekontrakt", som forpligter den 14-årige pige til at imødekomme seksuelle krav fra en person kaldet Collin.

Den tiltalte bestrider, at han er identisk med denne Collin, som ifølge den tiltalte er den fælles bekendte, der introducerede ham til pigen.

Men slavekontrakten blev ifølge den 58-årige indgået med pigens fulde accept.

- Der var tale om en slags verbalt rollespil. Der var en herrerolle og en underdanig rolle. Der skulle være en styring - det kunne hun godt lide, men ingen skulle komme til skade, siger den tiltalte.

Den 58-årige blev i 2012 dømt for seksuelle overgreb mod en mindreårig og frakendt retten til at have med børn at gøre i fem år.

Der ventes dom i sagen onsdag.

/ritzau/