Anmeldere hylder Springsteen - men skoser Parkens lyd

Dårlig lyd og forfærdelig akustik gav skår i koncertglæden, da rocklegenden Bruce Springsteen onsdag spillede på scenen foran Parkens udsolgte tribuner.

Ekstra Bladets anmelder til koncerten, Thomas Treo, går i kødet på både lydforhold og Springsteens præstation under overskriften "Skandale i Parken: Bossens kæmpe fiasko".

- Endnu en maratonkoncert med Bruce Springsteen ødelagt af katastrofal akustik, konstaterer Treo, der blot sender to ud af seks stjerner i Bossens retning.

Billetterne til koncerten blev revet væk på blot 55 minutter, men publikum kunne have indløst billet til enhver anden musiker, hvis man spørger Thomas Treo.

- På storskærmene stod Springsteen og knoklede, men det kunne ligeså godt have været Poul Krebs. Så uklart lød bulderet mellem tribunerne, lyder det fra anmelderen.

En smule mere begejstret er Jan Eriksen, BT's anmelder. Han har fundet fem stjerner frem til "berusende Bruce", der "vandt over Parkens jammerlyd".

- Hans timing som sanger og performer, bandets præcision er næsten gribende skarp, så godt den nu høres her i det københavnske svar på Ekkodalen, skriver Jan Eriksen.

Springsteen stod på scenen sammen med E Street Band, og både BT's anmelder og Jyllands-Postens Niels Lillelund bider mærke i, at Bossen til tider var for høj og skinger i forhold til resten af bandet.

Dog er der også roser fra Lillelund.

- Knækkede stemmen et par gange? Der var små svaghedstegn (Parkens lyd gjorde ham bestemt heller ikke nogen tjenester), men de blev overvundet med vilje og energi, skriver han.

Hos Gaffa giver Espen Strunk fire ud af seks stjerner. Han har samme punkter på sin plus og minus-liste, som sine anmelderkolleger.

- Der har været spekulationer om, hvorvidt dette er bandets sidste, store tour – og skulle det rent faktisk være tilfældet, kan man ikke sige andet, end at aftenens koncert var en opvisning i alle de klassiske E Street-dyder, skriver Espen Strunk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip