Anmeldere om Beyoncé: Vild, gudsbenådet, bombastisk

»Hun er en gudsbenådet performer. Med en fuldstændig naturlig udstråling. Synger som en drøm. Uden at skabe sig - og ja, selvfølgelig oser fru Jay-Z af sex. Faktisk er der mere sex i Beyoncés ene smilerynke end i samtlige plasticbryster ved hvilken som helst sexmesse i samme Forum,« lyder det i BTs anmeldelse, der giver sangerinden fem ud af seks stjerner.

Også Fyens Stiftstidende og Jyllands-Posten giver den 31-årige sangerinde fem ud af seks stjerner for »et ekstremt velkoreograferet og velsmurt show«, som Fyens Stiftstidendes anmelder formulerer det.

I Politiken, hvor stjernerne er afløst af hjerter, er der også fem ud af seks at hente for den tidligere Destiny’s Child-frontfigur. Politikens anmelder, Pernille Jensen, bruger dog det meste af sin anmeldelse på at være forarget over, at en langfingret, mandlig koncertgæst mente, han havde lov til at give sangerinden et klap bagi, da hun bukkede sig ned på scenen for at hilse på tilskuerne.

»Man tager ikke Beyoncé på røven. Ligesom man ikke slikker på kopierne af Guldhornene, eller rager på en smuk kvinde, der passerer en på gaden,« lyder det i anmeldelsen.

»Beyoncé er vild, bombastisk og nådesløs på en scene. Og samtidig den måske allerstørste nulevende sangerinde, der findes. Noget hun trods Forums notorisk ærgerlige betonrammer fik understreget under koncerten, der var den 31-årige superstjernes bare tredje besøg som solist på dansk grund,« skriver Politikens anmelder videre.

Også i Berlingske ærgrer anmelderen sig over forholdene i Forum:

»Vel var det højt, men bandets instrumenter var ikke til at skille ud fra hinanden. Ja, den samme gamle, men ikke desto mindre væsentlige kritik. Hvor mange ville finde sig i at se fjernsyn med margarine smurt ud over hele skærmen? Ingen. Men dårlig lyd til hundedyre koncerter er åbenbart noget, vi alle bliver ved med at acceptere,« skriver Jeppe Krogsgaard Christensen, der giver koncerten fire ud af seks stjerner:

»Der var aldrig tvivl om, at det var kvinden i midten – som uafladeligt skiftede fra ét kostume til et endnu mindre – der var aftenens stjerne. Og imponerende var det, hvordan hun midt i de energikrævende koreografier var i stand til at synge sikkert og bibeholde den sødme og troskyldighed, som har været hendes signatur gennem hele karrieren, og som stod rigtig stærkt i »Survivor«, »Single Ladies (Put A Ring On It)« og i den afslutningsvise ballade »Halo«.«

Den mest kritiske anmelder er Ekstra Bladets Thomas Treo, der giver koncerten tre ud af seks stjerner - men også har ros til Beyoncé:

»Betegnelsen professionel er en underdrivelse. Beyoncé går på scenen med samme attitude, som elitesoldater går i krig, og sportsfolk går på banen,« skriver han.

»Synge kan det 31-årige ikon fra Texas sagtens tilsat et temperament i Tina Turner-traditionen, men hendes sange er floskelfyldte, og typisk for genren manglede der gennemslagskraft, når studieversionernes labre produktioner blev skiftet ud med et uskønt buldrende band i en rædsom akustik blottet for raffinementer.«

Tirsdag giver sangerinden koncert i Oslo, og onsdag gæster hun Stockholm.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip