Anna David: Det gør hende rigtigt glad

Hun har netop været med i det danske Melodi Grand Prix, hun spiller med i ’Grease’ i Tivoli, er i gang med en ny plade og har i det hele taget med travlt med musikken. Noget der selvfølgelig giver en masse tilfredsstillelse, fortæller Anna David til Familie Journal, da de spørger hende, hvad der gør sangerinden rigtig glad:

- At mit arbejde går godt, som det gør lige nu. Og at min datter er glad. For tiden lærer hun nye ting hele tiden, og det er en stor sejr for hende hver gang.

Det er svært, at få søvn nok, hvis du har små børn, men læs på familiejournal.dk hvorfor det er så vigtigt

Frygten lurer

Hvis man er tæt knyttet til sin familie, så er det som regel også den, der kan skabe frygt og gøre en særlig ked af det, og sådan er det også for Anna David:

- Sygdom i familien er det værste. Min far har været gennem et kræftforløb. Og også min mor har været alvorligt syg og i den forbindelse fået fjernet sin livmor. De har det begge godt i dag, men angsten for at miste sine forældre er slem.

I har muligvis travlt med børnene, men I skal også huske at pleje hinanden og gerne over en parmiddag. Se hvorfor netop det på udeoghjemme.dk

Heldigvis er det de positive ting, som fylder i sangerinden, og hun husker sin barndom som tryg og fuld af støtte. Og det er da også netop familien som står for det største øjeblik i Anna Davids liv. Nemlig fødslen af datteren:

- Da jeg fødte min datter. Det var det vildeste nogensinde. Med det bliver sikkert ligeså stort næste gang, og jeg glæder mig faktisk til at se, om der er nogle ting, jeg vil være i stand til at håndtere bedre til den tid. Kan man mon blive god til at føde?

Af redaktionen, familiejournal.dk, redigeret af Mette Skøtt/NewsDesk  Aller Media.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip