Anna fra Paradise Hotel træt af kritik: Blokerer folk på Facebook

Paradise Anna fra Thisted er blevet godt træt af de folk, som hader hende og skriver alt muligt negativt om hende på Anna’s officielle Facebook-side.

Derfor proklamerer hun i dag, at hun nu blokerer de personer, som ”hader” hende og skriver negativt på siden.

- Gider snart ikke glo på jer barnlige taberagtige mennesker mere som hater, så nu begynder jeg at blokere. Så hvis folk vil hate, sig det til mit ansigt ;-) det er så nemt bag en skærm, skriver Anna Due.

Mange af Anna’s fans bakker hende op i beslutningen. Men men – der er også de, som hellere end gerne vil fortælle, hvad de synes om Anna – face to face:

Christina Glerup Hansen: Havde du været min veninde, havde du virkelig fået nogle på hovedet. Utroligt Malene kan holde dig ud.. Kom hjem til mig, og jeg siger det til dit skæve ansigt.

Louise Løngaa: Hvis vi kunne hate dig op i ansigtet havde vi nok også gjort det! Og du jo dobbeltmoralsk i alt det her. Så bloker os? Men du vinder ingenting på det. Hvor er din stolthed Anna?

Anna Due svarer blandt andet tilbage:

Haters. Jeg taber intet ved at blokere jer - forresten er det jeres skyld at jeg tjener kassen og er blevet et stort navn på godt og ondt. Bar vent, pga jer. Kommer der mere ;) møs møs.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip