Anne Glad vil ikke have hjælp til at få børn

Anne Glad, der er en af de to eksperter i DR’s program Kender du Typen, hvor de skal gætte, hvilken kendt dansker der bor i det hjem, de er på rundtur i, bor sammen med musikproducer og komponist Hanni Cramer Hanberg, og selv om de begge er over 40, så har de ikke droppet at få børn.

Men ikke for enhver pris.

– Det føltes som en sikker milepæl at nå til den dag, jeg sagde højt, at jeg ikke vil have hjælp til at få børn. Og det sagde jeg i starten af i år, siger Anne Glad og tilføjer:

– Jeg har det sådan, at nu, hvor det er undersøgt, at min kæreste og jeg fysisk er i stand til at få børn med hinanden, ville det simpelthen være for ilands-luksuriøst at kaste sig ud i en fertilitetsbehandling, siger hun.

Anne Glad kalder sine bryster for bittesmå. På søndag.dk afslører hun sine planer med dem.

Vi går ikke nok i seng sammen

Og egentlig har Anne Glad forliget sig med tanken om, at hun slet ikke får børn, men hun har ikke opgivet tanken.

Og derfor skal der også arbejdes videre på sagen.

- I virkeligheden handler det måske bare om, at vi ikke går nok i seng med hinanden eller gør os umage nok med at gøre det på de rigtige tidspunkter af min cyklus. Og så må vi da simpelthen bare til at prioritere det noget højere!

- Og hvis der så ikke kommer noget barn ud af det, er det også okay. Jeg har forliget mig med, jeg måske ikke får børn. Men jeg har ikke givet op. Ikke endnu, siger hun.

Tv-vært Cecilie Beck løfter sløret for, hvorfor hun og Rasmus Tantholdt ikke skal have børn sammen. Læs hvorfor på søndag.dk

40’erne er anderledes end 30’erne

Og hele snakken om børn ændrede sig, da Anne Glad gik fra at være i 30’erne til at være i 40’erne.

– Det er da anderledes at være i 40’erne end i 30’erne som kvinde i forhold til biologien. Det ville være tåbeligt at bilde sig selv andet ind. Det er nu, det er høje tid for mig at træffe et valg, hvad børn angår. Det er en milepæl, som ikke står fast for alvor endnu, men stadig svajer, siger hun.

Redigeret af Trine Fisker, SØNDAG,/NewsDesk,  Aller Media

Dagens Gossip