Anne Hathaway favorit til at spille hertuginde Catherine

Den 30-årige Les Miserables-skuespiller Anne Hathaway blev for nyligt kåret som favorit til at spille Storbritanniens kommende dronning hertuginde Catherine, hvis der nogensinde skulle laves en filmatisering af hendes liv.

Det skete i en rundspørge, som radiokanalen iHeartRadio stod bag, hvor Anne Hathaway modtog 25 procent af stemmerne.

Anne Hathaway havde valgt en kjole, der fremhævede hendes fortrin på en uheldig måde ved årets Oscar-uddeling. Se billederne på kigind.com

På andenpladsen kom 40-årige Kate Beckinsale med 24 procent af stemmerne, mens 32-årige Natalie Portman havde modtaget 20 procent.

Den 23-årige Oscar-vinder Jennifer Lawrence fik en fjerdeplads i undersøgelsen med 17 procent af stemmerne, men det er nok en mindre sandsynligt, at skuespilleren, der er kendt for sin ligefremhed, vil være passende til rollen som den noble hertuginde.

Se Anne Hathaway med hendes nye, platinblonde hår på ELLE.dk

Anne Hathaway har da også tidligere spillet roller som kongelig i Disney-filmene Prinsesse eller ej og Prinsesse eller ej 2 og igen i Alice i eventyrland.

Selv har hun tidligere udtalt, at hun er en stor fan af hertuginde Catherine, og at hun havde nydt at se hende blive gift med prins William.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip