Anne Sofie Espersen: Derfor forelskede jeg mig i Mark

Alt gik egentlig som det skulle for skuespilleren Anne Sofie Espersen i ægteskabet med kollegaen Søren Byder. Og dog. For selv om det var blevet tre børn sammen, så brast lykken alligevel sammen, og hun blev forladt i 2008.

Læs hvorfor Anne Sofie Espersen flyttede til Østerbro på IN.dk

Skilsmissen blev dog hurtigt vendt til lykke, da hun kort efter løb ind i sangeren Mark Linn, som hun forelskede sig stormfyldt i, da de begge spillede med i teaterkoncerten Beach Boys.

- Jeg kom ud af min tragedie – og blev helt sindssygt forelsket. Alt stod pivåbent og i den åbenhed, der limede Mark sig fast. Vi kendte hinanden lidt i forvejen, og det var, som om vi havde gået og ventet på hinanden, siger Anne Sofie Espersen i et interview med magasinet Liv www.magasinetliv.dk.

Skuespilleren flyttede ind med et brag

Selv om hun hurtigt fandt ud af, at han var både humoristisk og kærlig, så var det primært begæret, der drev værket.  Hun forklarer, at tiltrækningen imellem dengang og nu var og er både mental, fysisk og elektrisk.

Sognepræst Kathrine Lilleør har fundet den store kærlighed. Læs mere på IN.dk

Der gik dog tre år med langdistanceforhold, før de to flyttede sammen i København, og det passede skuespilleren fint.  Selve indflytningen skete med et brag, som siden har måttet bundfælde sig.

- Jeg landede bare sådan plask, og så klappede alle…Eller det gjorde min familie i hvert fald. Jeg er ikke sikker på, at Marks bagland syntes, det var skidefedt, siger Anne Sofie Espersen.

Ældre børn giver mere overskud

Heldigvis har hendes børn i dag alderen 14, 10 og 6 år, og det hjælper gevaldigt på skuespilerens overskud.

- Jeg elsker den nye rolle, det er at være mor for større børn. Jeg er udhvilet og står ikke længere med bleer og børnesygdomme. Det er nyt, det, jeg deler med mine børn, siger Anne Sofie Espersen til magasinet Liv www.magasinetliv.dk.

Af Juliane Olsen, IN.dk, NewsDesk  Aller Media

Dagens Gossip