Annette Heick er blevet hacket: ‘De har flænset min konto for tusindevis af kroner’

Skuespiller og sangerinde Annette Heick er blevet udsat for et hackerangreb, som indtil videre har kostet hende en mindre formue.

Heick har via Instagram lagt et billede ud af de beløb, der er blevet trukket fra hendes konto.

- Denne gang for i alt kr. 28.580,54 som jeg ikke kender noget til. Jeg vil gerne vide, om I har prøvet det samme med ITunes eller kender til metoden, skriver hun under billedet.

- Det ligner, at de hacker sig ind på apps og opgraderer dem på mine vegne eller foretager tilkøb, hvorefter de fører pengene over til sig selv (hackerne). I hvert fald har jeg flere gange oplevet, at spil eller apps pludselig havde nye features!

Annette Heick leder efter hjælp fra personer, som kan forklare, hvordan hendes bankkonto bliver drænet.

- I starten var det jo bare 10 kr., men så er det pludselig gået amok med store beløb.

Hun tilføjer, at hun har kontaktet politiet og lukket alle sine kort og konti. 

 

HJÆLP ! JEG ER BLEVET HACKET !! Og jeg har brug for jeres hjælp: for 2. gang oplever jeg, at ITunes trækker beløb ud af min konto. Denne gang for i alt kr.28.580,54 som jeg ikke kender noget til. Jeg vil gerne vide, om I har prøvet det samme med ITunes eller kender til metoden. Især det sidste vil jeg gerne vide noget om. Det ligner, at de hacker sig ind på apps og opgraderer dem på mine vegne eller foretager tilkøb, hvorefter de fører pengene over til sig selv (hackerne). I hvert fald har jeg flere gange oplevet, at spil eller apps pludselig havde nye features! Jeg har studset over det men ikke tænkt over, at der kunne være en sammenhæng med de beløb, der er blevet trukket. I starten var det jo bare 10kr, men så er det pludselig gået amok med store beløb. Lad mig høre, om I genkender noget. Jeg har lukket alle kort og konti og talt med både bank og politi.

A photo posted by Annette Heick (@annetteheick) on

Aug 31, 2015 at 6:42am PDT

Dagens Gossip