Annette Heick: Svenske mænd er sindssygt lækre

Godt nok er hun godt gift med manden i sit liv og mor til to børn, men derfor kan den 41-årige Annette Heick godt lade øjet vandre, efter hun er flyttet til Sverige.

De svenske mænd behager nemlig hendes syn, og det er der en helt speciel grund til.

- Svenske mænd er simpelthen bare så sindssygt lækre. Det er næsten ikke til at bære. De klæder sig simpelthen så lækkert. Svenske kvinder er ofte lidt for dullet eller lidt for konet klædt – ikke så klassisk som mændene. Til gengæld er de utroligt smukke. Det er pisseirriterende. De har jo alle sammen ferskenhud og lyseblå øjne og naturligt smukt blondt hår, siger Annette Heick i et interview med Alt for damerne.

Læs hvorfor Anette Heick måtte gå til psykolog på IN.dk

Grunden til den store lovprisning er et interview i magasinet om tv-værten og sangerens forhold til Sverige, hvor hun i dag bor med sin mand, sine børn og forældrene Keld og Hilda Heick.

Ikke bare er mændene en fryd for øjet, men Annette Heick er også stor fan af svenskernes ordentlighed.

- Man ved altid, om den, man bliver overhalet af, er indfødt svensker eller dansker, uanset om nummerpladen er svensk. Svenskerne er meget regelrette og velopdragne. Der er helt klart mere politisk korrekthed, og man er også mere konfliktsky i Sverige, siger Annette Heick.

Læs om den nye tøjtrend fra Sverige på IN.dk

Anette Heick er den 20. september aktuel med showet ’Nu stopper du, far!’ i Aarhus Musikhus i samspil med sin far Keld Heick.

Af Juliane Olsen, IN.d/NewsDesk,  Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip