Annette Vilhelmsen: SF vil fortsætte i regering efter valg

»Vi stiller op til regering, fordi det er der, hvor vi får mest indflydelse,« sagde Annette Vilhelmsen i Deadline.

For et par uger siden var SF-formanden ikke klar i mælet, da talen faldt på partiets fremtid. På et spørgsmål om, hvorvidt SF går til valg på at blive regeringsparti næste gang, sagde hun til Berlingske Nyhedsbureau:

»Vi går altid til valg på at få mest mulig indflydelse.«

Hun blev efterfølgende spurgt, om det er i regering:

»Det er altid, hvor vi får mest indflydelse. Næste valg er kommunalvalget,« svarede hun.

I Deadline onsdag aften understregede Annette Vilhelmsen, der har været SF-formand siden oktober sidste år, at hun ikke lader sig forskrække af meningsmålinger:

»Hvis jeg skulle til at lave politik efter, om vi stiger et point eller ej - det ville være useriøst. Jeg er optaget af, at vi om to år, ved næste valg i 2015, så er det der, vi bliver målt,« sagde hun.

Adskillige SF-byrådsmedlemmer har de seneste dage skrevet under på et brev, der opfordrer Kommunernes Landsforening (KL) til at ændre kurs i den igangværende konflikt med lærerne. Annette Vilhelmsen vil hverken blande sig i konflikten eller kommentere KLs kurs:

»Jeg vil slet ikke blande mig i det, fordi der kører en faglig konflikt. Det, jeg håber, er, at parterne kan mødes og få skabt en løsning, så vi kan få hverdagen tilbage igen,« sagde Annette Vilhelmsen i Deadline.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip