Anonym politimand: Prince døde af en overdosis

Skrevet af admin

02/06/2016

Dagens topnyheder

Politifolk i USA siger til nyhedsbureauet AP, at musikeren Prince døde af en overdosis opiater, der er et stof, der findes i opiumvalmuen.

Politimanden, som har udtalt sig til AP, ønsker at være anonym.

Den 57-årige kunstner blev fundet død i sit hjem i Minneapolis i april.

Læger i Chicago har siden undersøgt, hvorvidt Prince døde af en overdosis, eller om en læge havde givet ham recepter på medicin i ugerne op til hans død.

Ifølge AP er det dog nu slået fast, at Prince døde af en overdosis, af et stof der findes i blandt andet opium, morfin og heroin.

Fans, familie og film- og musikbranchen var i sorg og chok, da Prince pludselig blev fundet død i en elevator i sit hus i hjemstaten Minnesota 21. april.

Siden har myndighederne igangsat omfattende undersøgelser for at klarlægge, hvad der tog livet af den legendariske musiker blot 57 år gammel. Undersøgelserne har haft fokus på musikerens medicinbrug.

Prince døde dagen inden, han havde en aftale med en læge, som har specialiseret sig i behandling af afhængighed. Det oplyste denne læges advokat i en erklæring i starten af maj.

Musikeren har solgt mere end 100 millioner album på verdensplan og storhittet med numrene "When Doves Cry", "Purple Rain" og "Kiss".

/ritzau/

 

 

 

 

 

 

/ritzau/