Anonymous har lagt KL's hjemmeside ned

Tidligere mandag truede hackergruppen Anonymous med at lægge Kommunernes Landsforenings (KL) hjemmeside ned. Og noget tyder på, at der var alvor bag ordene. Mandag aften er det umuligt at komme ind på hjemmesiden.

Kommunernes Landsforening bekræfter hacker angrebet over for Ritzau, ifølge TV2.

- Det er rigtigt, at vores hjemmeside er lagt ned. Vi holder øje med det, og ser, hvad der sker. Der bliver lagt et enormt pres på siden, fordi nogle folk har sat servere til at stå og lave forespørgsler på siden hele tiden, og så kan siden ikke følge med, siger Rune Koop, der er it-manager for KL.

Ifølge ham er der ikke noget, der tyder på, at det er lykkedes for hackerne at kommet ind i KL's systemer. I stedet lægger de lige nu pres på hjemmesiden.

Tager kampen op

KL arbejder lige nu på at komme problemerne til livs. Men det er uklart, hvornår siden virker igen.

- Det går støt og roligt fremad, men det kan godt være lidt svært med sådan nogle angreb. Det er jo en gruppe, som har gjort sig bemærket før rundt omkring, så jeg tror godt, de ved, hvad de laver, siger Rune Koop til Ritzau.

Hackerangrebet blev sat ind kort før klokken 19, hvilket stemmer overens med de trusler, der blev fremsat i en video på YouTube. Og i teksten under videoen bekræfter gruppen, ifølge Ritzau, at angrebet er gennemført:

- Kl.dk? er blevet taget ned. Næste mål kommer snart, skriver de.

Også KL's konflikthjemmeside meretidsammen.dk er blevet lagt ned.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip