Anonymous har uhyggeligt budskab til Islamisk Stat efter angrebet i Bruxelles

Anonymous har udsendt en erklæring efter terrorangrebet i Bruxelles, hvor de sender en uhyggelig advarsel til alle medlemmer af Islamisk Stat. 

31 mennesker blev dræbt og flere end 200 sårede ved angrebet, og Anonymous trækker nu en streg i sandet. 

- Det her kan ikke fortsætte, siger den mekaniske stemme i videoen, der visuelt ligner de tidligere erklæringer, gruppen har sendt ud. 

- Efter angrebene i Paris i november har vi dagligt bekæmpet terrorisme, og vi har lagt tusindvis af konti på Twitter ned, der havde forbindelse til Islamisk Stat. 

- Vi har straffet Daesh (IS red.) på det dybe net, vi har hacket deres elektroniske porteføljer, og vi har stjålet penge fra terroristerne, siger stemmen i erklæringen og fortsætter. 

- Vi har belejret jeres propaganda-sider og testet dem med vores angreb. Men i skal vide, at vi ikke har tænkt os at slappe af, så længe i foretager jeres terror-handlinger. 

- Vi vil slå tilbage. Vi vil blive ved med at hacke jeres sider, lukke jer ned på Twitter og stjæle jeres bitcoins. 

- Vi forsvarer retten til frihed og tolerance. 

- Til alle medlemmer af Islamisk Stat: Vi vil spore jer, vi vil finde jer, vi er alle steder, og vi er flere, end i kan forestille jer. 

- Vær bange, lyder det i videoen, der blev offentliggjort i går.

I samme erklæring opfordrer internetaktivisterne alle til at hjælpe dem i kampen mod de islamistiske terrorister, og man behøver ikke være hacker for at kunne gøre en forskel.

- Du behøver ikke hacke dem. Hvis du bekæmper diskrimination i dit land, vil du gøre meget mere skade mod dem, end hvis du hacker deres hjemmesider. Islamisk Stat kan ikke rekruttere muslimer i Europa, hvis de er accepterede og inkluderede i samfundet.

- Derfor skal alle bekæmpe diskrimination, siger gruppen i erklæringen.  

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip