Anonymous lover hævn efter blodbad i Nice: Vil gøre alt, hvad der er nødvendigt for at stoppe terrorister

De digitale aktivister fra hackergruppen Anonymous sværger i en ny video hævn efter angrebet i den sydfranske by Nice, hvor 84 mennesker mistede livet, da en lastbil kørte direkte ind i folkemængden.

Anonymous forklarer i en ny erklæring, at de vil foretage en 'total mobilisering' for at slå tilbage på de terrorister, som den internetbaserede bevægelse mener stod bag torsdagens blodige handling i den franske ferieby.

I videoen optræder en person med bevægelsens karakteristiske maske om ansigtet, og med en forvrænget stemme forklares det, at Anonymous vil opspore de ansvarlige for det seneste blodbad i Frankrig.

- For at forsvare vores værdier og vores frihed, vil vi opspore medlemmer af terrorgruppen bag disse angreb, lyder det fra den mystiske nyhedsoplæser i videoen.

Læs også: Anonymous har uhyggeligt budskab til Islamisk Stat efter angrebet i Bruxelles

- Forvent en samlet mobilisering fra vores side, lyder budskabet fra Anonymous, der reagerede på samme måde i forbindelse med angrebene i Paris i november 2015.

Hackergruppen forklarede dengang, at de havde haft held til at få lukket flere Twitter-profiler med forbindelser til Islamisk Stat.

Læs også: Søster til Nice-angrebsmand: Han havde psykiske problemer

 - Vi vil ikke give op, vi vil ikke tilgive, og vi vil gøre alt, hvad der er nødvendigt for at stoppe deres handlinger, lyder det videoen.

Se videoen her:

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip