Ansætter medarbejdere fra Caregruppen

Efter at Caregruppen har varslet konkurs, vil Kolding Kommune ansatte nogle af firmaets medarbejdere midlertidigt. I alt venter Kolding Kommune at indgå aftaler med 8-10 medarbejdere, formentlig i dag, tirsdag. Det betyder, at flere ældre vil møde de samme kendte ansigter som hidtil.

I resten af marts måned overtager Kolding Kommune alle Caregruppens opgaver. Samtidig sendes der nu brev ud til de 250 borgere, der havde valgt Caregruppen. De skal nu vælge en ny leverandør med virkning fra første april, enten Kolding Kommune eller en af de tre private, der tilbyder hjemmehjælp.

Bortset fra at enkelte rengøringer er blevet rykket lidt, så er al pleje af borgerne løst i et tæt samarbejde af medarbejdere fra Caregruppen og Kolding Kommune, men koordineret af kommunen.

- Der er god grund til at rose medarbejderne fra Kolding Kommune, der sammen med menige medarbejdere fra Caregruppen har taget om hånd om vores 250 ældre. Det gælder både medarbejderne i plejen, som har besøgt de ældre, og de administrative medarbejdere, der har siddet med en stor og akut planlægning. Det har ikke været nemt, og mange har været under stort pres. Men de har sikret, at vores ældre har fået den nødvendige pleje, siger borgmester Jørn Pedersen i en pressemeddelelse.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip