Ansat i kassen blev holdt i halsgreb under røveri

Skrevet af admin

11/01/2016

Mest læste i dag

En kassemedarbejder blev mandag aften holdt i halsgreb, da to maskerede og pistolbevæbnede mænd begik røveri mod Jem & Fix på Hjørringvej i Nørresundby.

Det oplyser Nordjyllands Politi.

Røveriet skete lige omkring lukketid klokken 19. De to mænd trængte ind i forretningen, hvor den ene holdt kassemedarbejderen fast med et greb om halsen, mens den anden gik ind på kontoret, hvor han med en pistol truede en ansat til at åbne pengeskabet.

Det lykkedes røverne at slippe af sted med et ukendt beløb i kontanter.

Trods røvernes voldsomme fremfærd kom ingen fysisk til skade, oplyser politiet.

Røverne kørte væk fra stedet i en varebil af mærket Toyota Corolla Verso med registreringsnummeret AL 24376. Bilen blev kort tid efter fundet i brand på Halsvej i Vodskov.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at begge røvere var bevæbnede med pistoler.

Ud over maskerne bar begge handsker under røveriet.

Begge røvere er omkring 20 år.

Den ene er omkring 180 centimeter høj og tynd. Han er mørkhåret. Han havde under røveriet en sort hættetrøje på og mørkeblå træningsbukser af mærket Hummel.

Den anden er 190-195 centimeter høj og tynd. Han havde en hvid hættetrøje på med blå skrift på ryggen og sorte joggingbukser. Under røveriet bar han en hvid maske.

Nordjyllands Politi vil gerne tale med vidner, der overværede røveriet. Desuden vil politiet gerne i kontakt med folk, der har set afbrændingen af bilen, eller som har set den på dens vej fra byggemarkedet.

/ritzau/