Apoteksudsalget i storcenteret bliver nu dobbelt så stort

Kolding Løve Apoteks udsalg i Kolding Storcenter er for øjeblikket under både flytning og udbygning. Når processen er forbi, vil apoteksudsalget i Grøn Gade være på hele 232 kvadratmeter – det dobbelte af, hvad det hidtil har været.

Det betyder, at kunderne fremover vil opleve en lys og imødekommende butik med større udvalg, meget bedre plads og stadig samme gode service.

- Planen er, at vi kan tage det nye apoteksudsalg i brug lige op til jul. Det glæder jeg mig meget til, for mere plads har længe stået øverst på ønskesedlen, siger apoteker Line Aarøe Rasmussen, som 1. september 2010 overtog såvel Kolding Løve Apotek i Jernbanegade i Kolding og apoteksudsalget i storcenteret.

Siden har apoteket i city gennemgået en omfattende modernisering, og nu er turen kommet til udsalget i storcenteret.

Apoteksudsalget i Kolding Storcenter har altid haft adresse i Grøn Gade, og det er også tilfældet fremover. Blot flytter det over ”på den anden side gaden”, hvor TDC hidtil har haft lokaler.

Lige nu er udsalget mindre end normalt, men håndværkerne arbejder på højtryk med udvidelsen, som blandt andet kommer til at omfatte en helt nyudviklet form for inventar, som gør det muligt at indrette udsalget mere kundevenligt end hidtil.

Der bliver fire kasser som nu, men med mulighed for at udvide antallet, lige som der er gjort plads til en robot.

Flytningen og udvidelsen betyder lige nu gener for kunderne, for da storcentret fra nu af har åbent alle dage indtil jul, kan Line Aarøe Rasmussen og hendes personale ikke bruge en søndag til at indrette det nye udsalg. Det må nødvendigvis også foregå i åbningstiderne.

Håber på at få en filial

I forbindelsen med udvidelsen har Line Aarøe Rasmussen haft et ønske om at gøre apoteksudsalget til en filial, da det vil betyde, at kunderne kan få udleveret deres receptpligtige medicin med det samme; på samme måde som apoteket i Jernbanegade. Men ansøgningen er ikke blevet imødekommet af Sundhedsstyrelsen.

Det betyder dog ikke, at apotekeren har opgivet at få den ønskede tilladelse, for hun vil søge igen i 2014.

- Vi indretter udsalget, så det er let at ændre, hvis vi på et tidspunkt får lov til at lave en filial. Lige nu siger lovgivningen, at vi ikke må have et fysisk lager af receptpligtige lægemidler i centeret, men den beslutning vil vi gerne have lavet om på. Ikke alene vil vi kunne betjene kunderne bedre og hurtigere, men jeg synes også, at det er oplagt med en apoteksfilial i storcentret, når nu Kolding Sygehus bliver et akutsygehus. Vi er jo næsten nabo til sygehuset, siger Line Aarøe Rasmussen.

Kolding Løve Apotek har i dag i alt 25 medarbejdere, hvor tre-fire af dem altid befinder sig i apoteksudsalget i storcenteret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip