Apple jager nyt blod til nyt produkt

Apple er ude med riven for at trække et hold af nye ingeniører til, for at få løst de problemer superbrandet har med den nyeste satsning "iWatch". Problemerne kan forsinke lanceringen af det første nye produkt siden Steve Jobs' død med over et år.

Derfor har Apple de seneste uger været nærmest aggressive i jagten på nyt blod, fortæller kilder tæt på Apples planer for smart-uret, skriver Financial Times mandag ."iWatch" er en helt ny produktkategori i Apples familie af iPhone, iPads og iPods, og det har sat de eksisterende medarbejderes kræfter på prøve.

At dømme efter ansættelsessoldeturen bliver "iWatch" ikke klar til at ramme markedet før engang i sidste del af næste år, skriver Financial Times. Og CEO Tim Cook kan endnu nå helt at stoppe projektet med håndledsteknologi-satsningen.

Tidligere er flere ideer nemlig blevet skrottet, men Apples "iWatch" har passeret det undersøgende stadie og er rykket så langt frem, at der nu er omkring en halv snes folk, der arbejder udelukkende på at få produktet færdigudviklet.

Apple har ikke selv kommenteret på sagen i Financial Times, men tilbage i april sagde Tim Cook, at Apples team arbejdede hårdt med noget helt specielt, nyt hardware, software og services, som selskabet ikke kan vente med at introducere i løbet af 2014.

Og mens Apple kæmper med problemknuser-krisen er flere andre mærker i Silicon Valley i gang med at hyre folk til lignende projekter. Både konkurrenterne Google og Samsung, og mindre firmaer som Pebble og Dell arbejder hårdt på at få udviklet smart-ure og anden teknologi, som man kan have på, der kan give Apple kamp til stregen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip