Argentina og Brasilien deler i intenst VM-opgør

Natten til fredag dansk tid blev kampen udsat på grund af voldsom regn, men natten til lørdag lykkedes det så at afvikle den sydamerikanske storkamp mellem Argentina og Brasilien med slutresultatet 1-1.

Dermed er Argentina fortsat uden sejr i den sydamerikanske VM-kvalifikationsturnering. Viceverdensmestrene fra 2014 er blot noteret for to point efter de første tre spillerunder og ligger tredjesidst ud af de 10 hold, hvoraf de fire bedste kvalificerer sig direkte til VM.

Lidt bedre er Brasilien kommet fra start, nu med fire point på femtepladsen. Turneringen er dog stadig lang med i alt 18 spillerunder.

Som ventet var kampen intens, men det store fodboldspil udeblev i første halvleg, hvor Brasilien havde bolden mest, mens Argentina, der var uden skadede Lionel Messi, var mest direkte i sit spil.

Blandt andet demonstreret efter 34 minutter, da Ezequiel Lavezzi sparkede et præcist indlæg fra Gonzalo Higuain i nettet til 1-0.

Kort efter pausen havde Ever Banega en god mulighed for at øge til 2-0, men i to forsøg kom han ikke nærmere end et skud på stolpen.

I stedet udlignede Brasilien efter en time. Udeholdet havde flere gode forsøg på stribe, og Lucas Lima tegnede sig for 1-1-målet, da han sendte en ripost fra overliggeren i nettet.

I kampens sidste del investerede Argentina mest i jagten på sejren, og der var chancer til at score sejrsmålet. Nicolas Otamendi var tæt på med et hovedstød fem minutter før tid.

Intensiteten kogte over i slutfasen, hvor Brasiliens David Luiz blev vist ud efter to gule kort med få minutters mellemrum. Men udeholdet holdt stand og kunne rejse hjem med det ene point.

/ritzau/

Dagens Gossip