Argentina prygler Tyskland i VM-revanche

04/09/2014

De ville nok hellere have vundet VM-finalen.

Men når det nu ikke kunne lade sig gøre, må de argentinske landsholdsspillere være glade for, at de onsdag aften fik i hvert fald en smule hævn for 0-1-nederlaget til Tyskland den 13. juli i Rio de Janeiro.

Argentina vandt sikkert 4-2 i Düsseldorf over Tysklands verdensmestre i en kamp, hvor den nyslåede Manchester United-spiller Angel Di Maria var den store oplevelse.

Pudsigt nok var netop han ikke med i VM-finalen på grund af en skade.

Aftenen begyndte ellers som en fest for de tyske fans, der med markante klapsalver sagde farvel til Philipp Lahm, Miroslav Klose og Per Mertesacker. De indstillede alle landsholdskarrieren efter VM-slutrunden i Brasilien.

De tyske smil stivnede dog noget, da Argentina bragte sig foran 4-0 i kampen, hvor Tyskland manglede en del spillere fra startopstillingen i VM-finalen.

Gæsterne savnede ikke mindst superstjernen Lionel Messi.

Argentina kom foran 1-0 efter 21 minutter, da Sergio Agüero udplacerede Manuel Neuer i Tysklands mål efter forarbejde af Angel Di Maria.

Fem minutter før pausen fordoblede Erik Lamela føringen, igen efter oplæg fra Di Maria.

Anden halvleg var kun to minutter gammel, da Federico Fernandez scorede til 3-0 på Roman Weidenfeller, der havde afløst Manuel Neuer efter pausen.

Det skete for tredje gang efter godt forarbejde af Angel Di Maria, som få minutter senere selv kom på scoringstavlen med 4-0-scoringen.

Så var det knapt så sjovt at være tysker i Düsseldorf, men kort tid efter lykkedes det dog André Schürrle at reducere.

Lidt senere skiftede Tysklands landstræner, Joachim Löw, VM-heltene Thomas Müller og Mario Götze på banen.

Sidstnævnte afgjorde VM-finalen med sin scoring i den forlængede spilletid, og det lykkedes også for Mario Götze at score i Düsseldorf til slutresultatet 12 minutter før tid.

Fem minutter før tid blev Angel Di Maria skiftet ud efter en meget flot kamp.