Argentinere raser over Justin Bieber

Sangeren brugte fødderne til at feje to argentinske flag væk fra scenegulvet og bliver nu beskyldt for at vanære nationalsymbolerne.

Det var medlemmer af publikum, der kastede de to flag op på scenen under Biebers koncert i Buenos Aires lørdag. I stedet for at samle flagene op og udtrykke sin påskønnelse, som de fleste turnerende kunstnere gør, forsøgte popstjernen at sparke dem til side - først med fødderne og derefter med et mikrofonstativ, hvilket vækker enorm vrede hos hans patriotiske fans. De giver deres mishag tilkende på de sociale medier og lægger ikke fingrene imellem.

»Jeg håber, han aldrig kommer tilbage til mit land efter dettehér. Så respektløst«, skriver en af Biebers kritikere på Twitter, mens en anden kalder sangerens handling frastødende og tilføjer: »Han er en uvidende, forkælet møgunge og bør lade være med at gøre sådan noget i sine loyale fans’ påsyn«.

Krænkelse af Argentinas flag er faktisk en alvorlig sag, der kan straffes med op til fire års fængsel.

Bieber fik også et stort antal argentinske fans imod sig dagen efter.
Det canadiske popidol blev ramt af madforgftning og måtte afkorte koncert nummer to i Buenes Aires søndag aften.

Den 19-årige sangers sydamerikanske turné har i det hele taget været præget af negativ omtale. I Brasilien forlod Bieber eksempelvis scenen, da han blev ramt af en vandflaske fra publikum. I Rio de Janeiro blev han sigtet for hærværk på grund af graffitimaleri og fotograferet på ud fra et af byens bordeller, ligesom han i Buenos Aires blev smidt ud fra et hotel, fordi snesevis af skrigende fans skabte kaos på gaden udenfor.

Turnéen sluttede i Chiles hovedstad Santiago i aftes.

Dagens Gossip