Argentinsk angriber fører Juventus til ny sejr

25/10/2015

Juventus er efter en miserabel sæsonstart ved at finde sejrsformlen i den italienske Serie A i fodbold.

Søndag vandt de regerende mestre 2-0 hjemme over Atalanta på mål af angriberne Paulo Dybala og Mario Mandzukic.

21-årige Dybala åbnede målscoringen efter 28 minutter, da han scorede med et skud, som så ud til at brække i luften, så afslutningen snød Marco Sportiello i Atalantas mål.

Det var argentinske Dybalas fjerde ligamål for Juventus. Han kom til klubben fra Palermo før denne sæson.

Fem minutter efter pausen gik Dybala til baglinjen og serverede et indlæg, som Mandzukic omsatte til 2-0-målet.

Den kroatiske angriber er for nylig vendt tilbage efter en skade, og det var hans første ligamål for Juventus.

Senere i anden halvleg fik Atalanta smidt Rafael Toloi ud, og ti minutter før tid brændte Paul Pogba et straffespark for Juventus.

Torino-klubben har 12 point for ni kampe og er ubesejret i tre ligakampe i træk.

AC Milan hev med nød og næppe en 2-1-sejr hjem i hjemmekampen mod Sassuolo.

Hjemmeholdet havde den blot 16-årige målmand Gianluigi Donnarumma med fra start.

Han blev ifølge Football Italia den yngste målmand nogensinde til at være med fra start i en Serie A-kamp.

Målmanden bærer rygnummer 99, formentlig fordi han er født i 1999. Det år blev AC Milan italiensk mester med Christian Abbiati som målmand.

Den i dag 38-årige Abbiati sad på bænken i søndagens kamp mod Sassuolo, der blev reduceret til ti mand efter en halv times spil.

Andrea Consigli fik direkte rødt kort efter at have begået et straffespark, som Milans angriber Carlos Bacca scorede på.

Otte minutter inde i anden halvleg blev Gianluigi Donnarumma passeret, da Domenico Berardi fangede ham på det forkerte ben og hamrede et frispark diagonalt op i det lange hjørne.

Fire minutter før tid fik Milan alligevel sikret sejren, da indskiftede Luiz Adriano scorede sejrsmålet.

Milano-klubben har 13 point for ni kampe.