Ariël Jacobs: Ikke et ord om Brøndby

FC København-træner, Ariël Jacobs, er tilsyneladende fuldkommen ligeglad med ærkerivalerne fra Brøndby IF.

Han vil for det første ikke tale om de seneste dages hektiske udvikling på Vestegnen, som resulterede i, at klubben gennem en aktieemission lykkedes med at samle et fornemt pengebeløb ind til at sikre den fremtidige drift.

Da sporten.dk spørger ind til den belgiske træners holdning til den økonomiske udvikling i Brøndby, afbryder han hurtigt.

- Jeg bekymrer mig kun om København. Næste spørgsmål...

Men har du slet ikke noget at sige om den nye situation i Brøndby?

- Nej. Jeg vil kun tale om København, siger Ariël Jacobs bestemt.

Som bekendt møder guldfavoritterne fra FCK Brøndby i en kamp med stor betydning. Vinder FCK, sikrer de sig mesterskabet, og så vil der udbryde guldfest på Brøndby Stadion, hvor kampen spilles. Men modsat Nicolai Jørgensen, som udtaler, at han ville glæde sig over at sikre guldet i Brøndby, betyder dette Brøndby-aspekt heller ikke noget for Ariël Jacobs.

- Vi skal have tre point, der er fire kampe tilbage, og vi vil gerne have dem så hurtigt som muligt. Hvis det bliver i Brøndby, så bliver det i Brøndby.

Cheftræneren har før udtalt, at Superligaen ikke vil være det samme uden Brøndby, og at han ’med hele sit fodboldhjerte håbede på, at Brøndby ville overleve i den bedste danske fodboldrække. Det fortjente de, sagde han. Men paradoksalt nok kan han med en sejr på søndag selv være med til at sende rivalerne i den næstbedste række. Ariël Jacobs afviser dog at have tænkt nærmere over det scenarie.

- Sport handler om at vinde. Hvis vi tog en hurtig to-mod-to kamp lige her nu, ville jeg også gå efter at vinde.

Men vil det ikke være lidt specielt at fejre guldet på rivalernes hjemmebane?

- Vi går efter de tre point, siger Ariël Jacobs.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip