Ariël Jacobs starter fra nul - hver gang

Også selv om FCK under nedrykningsstregen er 13 point efter førerholdet, og nu har sat negativ rekord ved ikke at vinde 11 ligakampe i træk, hvilket aldrig er sket før i fusions-klubbens historie.

 - Folk taler om en dårlig stime, men da vi havde den gode stime på 10 sejre, var der ingen, der talte om det, siger Jacobs og fortsætter:

- Det gør ikke noget for mig, at vi ikke vinder i 15 kampe. Så længe vi bare vinder mesterskabet, vil jeg gerne skrive under på ikke at vinde i 15 kampe, siger cheftræneren

Han er blevet spurgt gang på gang, men Ariël Jacobs kan ikke komme med én forklaring på, hvorfor FCK i øjeblikket præsterer historisk dårligt.

- Det er ikke én ting. Man kan eksempelvis ikke bare sige, det er mentalt. Moderne fodbold er – og det forsøger jeg at forklare yngre spillere – mange ting. Man kan have mange kvaliteter, men hvis man ikke har løbekapacitet eller mentalitet til at håndtere enhver situation i moderne fodbold, så har man ikke det, der skal til, siger træneren.

- Så det er mange ting kombineret, der er galt. Mod AGF var vi bagud 0-1, og vi ved, at tingene ikke fungerer, hvilket gør, at man skal bringe nogle andre kvaliteter ind. Uheldigvis har jeg ofte oplevet, at spillere ikke betragter mentalitet som en kvalitet, men dét er det, siger han.

Ariël Jacobs er skuffet over, at holdet ikke kunne bringe de gode takter fra 2-2-kampen mod FCN med til opgøret mod AGF i går. At FCK’erne ikke formåede dét viser, at holdet starter fra nul inden hver kamp, mener træneren.

- Vi havde gode momenter i Aalborg, men at tabe den første kamp efterlader altid et ar. I Randers spillede vi en god første halvleg og forsøgte at bygge videre på det i anden, men vi tabte kampen, og hvis man ødelægger det med et dårligt resultat bliver såret endnu dybere, siger han og fortsætter:

- Hver gang, vi kontrollerede kampen mod FCN, gav vi et mål væk. Men jeg håbede alligevel, at når vi fik et point mod et hold, der gjorde det svært for os sidste sæson, at vi ville være bedre mentalt. Men da vi kom bagud mod AGF, startede vi fra nul igen. Sådan er det ofte lige nu, vi starter fra nul og skal bygge det op igen – både under kampene og efter kampene, siger Jacobs.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip