Arjen Robben fuldender rædselsuge for Schalke

01/03/2014

Schalke 04 har haft en forfærdelig uge. Den tyske fodboldklub fik prygl af Real Madrid i onsdagens Champions League-kamp, hvor det blev til en 1-6-ydmygelse på eget græs.

Lørdag aften gik det ikke meget bedre for Schalke, som tabte med 1-5 på udebane til Bayern München i Bundesligaen.

Sydtyskerne er nu ubesejret i den bedste tyske fodboldrække i 48 kampe, hvilket er rekord. Og holdet fører ligaen med 65 point efter 23 kampe - hele 20 point mere end Borussia Dortmund på andenpladsen.

Pierre-Emile Højbjerg kom på banen med et kvarter tilbage af den ensidige kamp i stedet for Bastian Schweinsteiger.

Den danske midtbanespiller kunne straks se holdkammeraten Arjen Robben fuldende sit hattrick på et straffespark til stillingen 5-1. Forinden havde Robben også scoret til både 2-0 og 4-0.

Målfesten begyndte allerede efter tre minutter, da Bayern Münchens formstærke venstreback David Alaba scorede til 1-0 på et frispark, som blev rettet af.

Den kroatiske angriber Mario Mandzukic gjorde det til 3-0 på et flot hovedstød efter et oplæg fra Alaba.

Schalke fik også reduceret en enkelt gang i kampen, og det var den første scoring imod Bayern München i syv kampe. Det var hjemmeholdets Rafinha, som scorede selvmål efter 64 minutter.