Arjen Robben misser Champions League-kamp

Bayern Münchens hollandske stjernespiller Arjen Robben kommer ikke til at hjælpe sin sydtyske klub, når de tirsdag aften spiller mod Viktoria Plzen i Champions League-gruppespillet.

Den 29-årige kantspiller var mandag ikke med på flyet til Tjekkiet. I stedet bliver han hjemme for at genoptræne efter den lyskeskade, som også holdt ham ude i weekendens Bayern-sejr over Hoffenheim i den tyske Bundesliga.

I sidste uge blev Arjen Robben udnævnt som en af de 23 kandidater til Ballon d'Or i 2013. Prisen gives til verdens bedste fodboldspiller.

De forsvarende Champions League-mestre har maksimumpoint efter de første tre kampe i gruppe D, som ud over Viktoria Plzen også tæller Manchester City og CSKA Moskva.

Med en sejr i Tjekkiet kan Bayern München sikre sig avancement, hvis Manchester City på samme tid vinder over CSKA Moskva.

I det første opgør mellem Bayern München og Viktoria Plzen i Tyskland vandt hjemmeholdet med overbevisende 5-0. Det får dog ikke klubben til at tage let på opgøret, forsikrer klubbens formand, Karl-Heinz Rummenigge.

- Vi skal gribe kampen an med respekt og ikke med arrogance.

- Jeg håber, at holdet vil spille ligeså godt, som de har gjort i de øvrige tre Champions League-kampe, siger Karl-Heinz Rummenigge ifølge AFP.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip