Arkil skal fylde kommunens huller

Haderslev Kommune og Arkil Asfalt A/S har netop underskrevet en ny kontrakt for asfaltarbejde på veje i byer. Aftalen er den første af sin slags i Sønderjylland og løber i de næste seks år.

- Jeg er glad for aftalen. Vi har et godt samarbejde med Arkil, der i forvejen vedligeholder 375 kilometer af vores landeveje, siger borgmester H.P. Geil i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at Arkil Asfalt A/S skal vedligeholde alle veje indenfor byzonen med lapning af afskalninger og slaghuller. Desuden skal Arkil lægge nyt asfalt på de veje, der indenfor kontraktperioden på 6 år har overskredet asfaltens levetid.

Nu hvor foråret er kommet og med indgåelse af den nye kontrakt betyder det, at der vil kommet øget opmærksomhed på hullerne i vejene.

- Det er en uge siden, at vi underskrev aftalen, og jeg har allerede bemærket, at der er en del huller i Haderslev by, der er blevet fyldt op med asfalt. Vi får rigtig mange henvendelser om vejene, så det glæder mig da rigtig meget, at vi allerede nu kan mærke, at der sker noget, fortæller H.P. Geil.

Kontrakten er en såkaldt partneringsaftale, hvor dialog om arbejdets planlægning og udførelse er i højsædet samt information ud til de berørte beboere på de veje, der skal have ny asfaltbelægning, er en vigtig del af aftalen.

Arkil Asfalt A/S har siden begyndelsen af 2013 vedligeholdt 375 kilometer landevej i Haderslev Kommune.

Arkil Asfalt vandt opgaven i en udbudt licitation med en pris på 39,3 millioner kroner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip