Armenske spillere nægter snyd i kamp mod Albanien

I sidste uge gik formanden for det armenske fodboldforbund, Ruben Hayrapetyan, ud med en opsigtsvækkende påstand.

Over for et af hjemlandets medier hævdede Hayrapetyan, at flere af landsholdets spillere bevidst ikke spillede sig ud i den afsluttende EM-kvalifikationskamp mod Albanien, som let vandt 3-0 og sikrede EM-billetten foran Danmark.

- 30 minutter inde i kampen gik det op for mig. Jeg tror, at det er, hvad der er sket, og vi må afsløre det og sætte navn på disse mennesker.

- Vi skal bare kunne bevise det. Dette er min personlige mening. Vi har ikke beviser lige nu, men jeg tror på, at vi kan skaffe det, lød det fra formanden.

Men nu kommer spillerne med et klart og tydeligt svar til anklagerne. I et åbent brev underskrevet af ni spillere fra landsholdet lyder det ifølge mediet Armenia Now:

- Beskyldningerne er på ingen måder korrekte. De er fuldstændig usande. Vi har 100 procent tillid til alle spillere i truppen. Vi er overbeviste om, at vores opfattelse deles af hele truppen.

- Intet forræderi fandt sted, og hvis man leder efter det, vil man ikke lykkes med at finde det, skriver spillerne, blandt andre Dortmund-stjernen Henrikh Mkhitaryan.

I brevet understreger spillerne, at de er en sammentømret enhed, som står sammen og kæmper for holdet og fansene.

- Vi giver os altid 100 procent for vores land, og der er aldrig nogen, der har meldt afbud, hvis det ikke har været for skader eller sygdom.

- Nogle af os har endda taget smertestillende, når træneren har bedt os om det, da vi vidste, at vores afbud ville gøre ondt på holdet, skriver spillerne.

/ritzau/

Dagens Gossip