Armstrong: Det er en vanskelig tid

Det er ikke meget, Lance Armstrong har sagt i forbindelse med den sag, det amerikanske antidopingagentur Usada har kørt imod Armstrong.

Den internationale cykelunion UCI har varslet, at den i dag vil komme med en afgørelse i sagen om den tidligere amerikanske cykelrytter.

Søndag dukkede Armstrong op til et velgørenhedsarrangement i hjembyen Austin i Texas til fordel for kræftramte, og her satte han nogle ord på de hårde måneder, hvor Usada blandt andet har givet ham livsvarig karantæne fra cykelsporten.

- Folk spørger, hvordan jeg har det. Jeg fortæller dem, at jeg har haft det bedre, men jeg har også haft det værre.

- Det har åbenlyst været et par interessante og til tider vanskelige uger, siger Lance Armstrong.

UCI skal tage stilling til en 1000 sider lang rapport med adskillige vidneudsagn, som anklager Armstrong for brug af doping, da han vandt Tour de France syv år i træk fra 1999 til 2005.

Usada har krævet, at Armstrong får fjernet alle sine resultater og Tour-titler gældende fra 1. august 1998, og det skal UCI også tage stilling til.

Armstrong opgav 23 august i år at kæmpe mod Usada, og det betragtede Usada som en ren tilståelsessag. Siden har Usada sendt sagens beviser til UCI, som i dag i Geneve i Schweiz vil redegøre for, om de er enige i Usada-dommen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip