Army of Lovers til Copenhagen Pride

For 20 år siden skrålede danskerne med på kæmpehittet »Crucified« og nu kommer bandet bag ørehængeren til landet. I sensommeren indtager Army of Lovers Rådhuspladsen i København, hvor den svenske popgruppe spiller ved Copenhagen Pride-festivalen.

Begivenheden afvikles fra den 20. til den 25. august med kulmination den næstsidste dag, hvor tusinder af bøsser og lesbiske går i farverigt optog gennem København.

De slutter på Rådhuspladsen, hvor Army of Lovers sætter det musikalske punktum for paraden og dét ser svenskerne frem til: »Army of Lovers er ekstremt stolte og taknemmelige over at kunne bekræfte vores kommende medvirken ved Copenhagen Pride den 24. august«, hedder det i en udtalelse fra gruppen, der gerne ser alverdens Army of Lovers-fans samlet i den danske hovedstad: »Vi inviterer alle vores trofaste fans fra hele verden og alle vores nye venner i det vidunderlige København til at møde op«, lyder det.

Siden »Crucified« kom på gaden i 1992, har den svenske gruppe slået adskillige kolbøtter og holdt flere pauser. Senest fandt Alexander Bard, Camilla Henemark og Jean-Pierre Barda sammen for at deltage i det svenske melodi grand prix sidste år, men idyllen blev kortvarig.
Få dage efter offentliggørelsen af genforeningen måtte poptrioen meddele, at Henemark ville blive erstattet af den tidligere Army of Lovers-sangerinde Dominika Peczynski.

Henemark har de senere år været igennem en svær periode med depression, selvmordforsøg og indlæggelser i kølvandet på den svenske presses dækning af hendes forhold til kong Carl Gustav tilbage i 1990erne.

Apropos de mange bataljer i bandet har trioens seneste opsamlingsalbum meget passende fået titlen »The Big Battle of Egos«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip