Arnesens drenge skammer sig efter ydmygelse

- Jeg skammer mig på egne og holdets vegne. Det var ufatteligt. Vi forærede dem mindst syv af målene ved simpelthen at spille bolden hen til dem. Det gør mig ondt på vegne af de fans, der var rejst med os. Og det gør mig ondt på klubbens vegne, sagde midtbane-spilleren Heiko Westermann til Hamburger Morgenpost.

Også sportschefen i klubben, danske Frank Arnesen, er rystet efter kæmpenederlaget.

- Det var en meget, meget dårlig dag for hele HSV. Den kommer vi aldrig til at glemme. Vi er alle utroligt skuffede og triste, men 2-9 - efter så mange fejl - det går ganske enkelt ikke. Vi bliver nødt til at tale om denne kamp i løbet af de næste dage, og vi kan ikke andet end at undskylde over for vores fans. Der er intet positivt at tage med. Det var en dag til glemmebogen. Næste uge har vi en meget vigtig kamp mod Freiburg, og der skal vi se en reaktion, fastslår Frank Arnesen.

Det er ikke første gang, Hamburger SV taber så stort. Ganske vist har HSV aldrig lukket mere end ni mål ind i en kamp i Bundesligaen, og holdet har aldrig tabt med mere end syv mål. Men netop 2-9 blev det også i 1963-64 sæsonen i München. Dengang var det dog 1860 München, der tildelte nordtyskerne de smertende øretæver.

HSV har også tabt 1-8 i 1970 til Rot-Weiss Oberhausen. Og 0-7 til Borussia Dortmund i 1967. Disse afklapsninger af HSV er dog ikke i nærheden af at være det største nederlag i Bundesligaen. Det faldt i 1978, da Borussia Mönchengladbach på sidste spilledag i sæsonen vandt 12-0 over Borussia Dortmund.

Dagens Gossip