Arrogant Aabech-scoring er ikke nok for AGF

12/04/2015

AGF formåede ikke at udnytte chancen for at lægge yderligere afstand i toppen maksimalt, selvom Lyngby snublede nok en gang, da holdet lørdag tabte hjemme til HB Køge.

Aarhusianerne førte søndag længe i kampen mod Horsens efter en fræk Kim Aabech-scoring, men Horsens fik fightet sig til 1-1.

Skulle Horsens holde liv i et spinkelt håb om oprykning til Alka Superligaen, skulle de undgå nederlag mod AGF, men Bo Henriksens hold dummede sig allerede i første halvleg.

I en situation, hvor AGF's Stephan Petersen var på vej ud over baglinjen i Horsens' felt, gik Bubacarr Sanneh klodset i ryggen på ham, og dommer Lars Jensen pegede på pletten.

Her viste Kim Aabech stor selvtillid. Den tidligere Lyngby-spiller gik roligt til bolden og loppede den elegant ind midt i målet, mens Frederik Rønnow sprællede forgæves ude ved den ene stolpe.

Det så længe ud til, at AGF ville holde hele vejen hjem, men med godt fem minutter tilbage udlignede Horsens.

André Bjerregaard stod rigtigt placeret i feltet, da AGF ikke fik clearet bolden ordentligt, og med et tørt hug sendte han bolden ind til 1-1.

Det uafgjorte resultat betyder, at AGF nu er tre point foran Lyngby på tredjepladsen i 1. division, og aarhusianerne har endda en kamp i hånden.

Horsens er fortsat otte point efter AGF, og de har ligesom Lyngby spillet en kamp mere end AGF.

I søndagens anden kamp i 1. division fik AB en tiltrængt sejr i bundstriden, da de hjemme besejrede Skive med 2-1.

Viborg topper rækken suverænt ni point foran AGF.