Arsenal bekræfter: Ny svensker skadet i en måned

Skrevet af admin

02/02/2014

Mest læste i dag

Arsenals nye svenske midtbanespiller Kim Källström er skadet og kommer tidligst på banen i slutningen af februar.

Det bekræfter manager Arsené Wenger efter klubbens sejr på 2-0 over Crystal Palace søndag aften.

Kim Källström var ellers lejet i Spartak Moskva, fordi Arsenal er hårdt ramt af skader på midtbanen. Men knapt var blækket på aftalen tørt før historierne om en rygskade opstået under beachvolley tidligere på ugen, dukkede op.

- Han spiller tidligst i slutningen af februar og senest midt i marts, siger Arsené Wenger til Sky Sports.

- Det er meget simpelt, og vi er nødt til at slå sandheden fast. Han kom her og var faldet og havde slået sin ryg to dage før.

At Arsenal overhovedet hentede en skadet spiller har undret mange eksperter, men manageren forsøger at give en forklaring.

- Først og fremmest er det svært at finde en spiller af hans type, som kan komme her på en låneaftale. Og da vi lavede et lægetjek af hans ryg, kunne vi se, at han havde et mikroskopisk brud.

- Alle har prøvet at spille med så små brud. Da Spartak Moskva accepterede at dele omkostningerne med os - så de betaler så længe, han er skadet, skulle jeg tage en beslutning.

- Tager vi Källström, eller tager vi ingen? Det var fredag, transfervinduets sidste dag og klokken var fem om eftermiddagen, siger Arsené Wenger.

En overgang var der forlydender om, at den 31-årige svensker ville være ude i tre måneder, og så ville han få svært ved overhovedet at få spilletid for Arsenal i en liga, som slutter i maj på grund af VM-slutrunden i Brasilien.

/ritzau/