Arsenal-dirigent ude i seks uger

Men optakten til den kommende Premier League-sæson er gået helt skævt for Arsenal, der slås med problemer på lazarettet forud for premieren lørdag mod Aston Villa, ligesom 'The Gunners' blot har formået at hente én spiller til klubben i form af den franske 20-årige angriber Yaya Sanogo.

Mikel Arteta er således ude i seks uger med en skade i lårmuskulaturen, bekræftede manager Arsène Wenger fredag.

Han fortæller samtidig, at midterforsvareren Thomas Vermaelen og venstre backen Nacho Monreal også sidder over mod Aston Villa. Panderynkerne hos Wenger er ligeledes kun blevet dybere, efter at Theo Walcott humpede ud af Englands 3-2-sejr mod Skotland med en knæskade.

Også Aaron Ramsey har skadesproblemer med en øm ankel, så Arsène Wenger erkender, at han må forstærke sin trup, inden transfervinduet smækker i den 2. september.

- Jeg er ikke uenig i, at vi er lidt tyndt besat i øjeblikket. Der er 18 dage tilbage af transfervinduet, og vi er selvfølgelig på udkig efter at styrke vores trup, siger Arsène Wenger ifølge The Guardian.

- Ideelt vil man gerne have handlerne overstået noget hurtigere, men for at afslutte en transfer skal tre parter være enige. Man kan se på vores rivaler, at det ikke er nemt, siger Wenger.

Dagens Gossip