Arsenal er i store problemer efter ny CL-fiasko

30/09/2015

To kampe, nul point.

Sådan ser det triste facit ud for Arsenal i Champions Leagues gruppe F, efter at englænderne tirsdag aften rendte ind i endnu en fiasko.

Arsenal tabte 2-3 hjemme til græske Olympiakos, og efter 1-2-nederlaget ude til Dinamo Zagreb fra Kroatien i den første kamp er manager Arsene Wengers hold altså fortsat uden point.

Felipe Pardo bragte Olympiakos foran efter 33 minutter med et afrettet skud, men to minutter senere havde Theo Walcott udlignet for hjemmeholdet.

Fem minutter før pausen begik Arsenals målmand, David Ospina, imidlertid en kæmpe brøler, da han tabte bolden omkring målstregen.

Dommeren dømte mål til Olympiakos, men det var umiddelbart meget svært at se, om bolden havde været over målstregen.

20 minutter inde i anden halvleg så Arsenal ud til at være på vej i den rigtige retning, da Alexis Sánchez udlignede til 2-2.

Den chilenske angriber scorede i weekenden tre gange på danske Kasper Schmeichel, da Arsenal vandt 5-2 ude over Leicester i Premier League.

Hjemmeholdets glæde varede kun i få minutter. Så scorede Olympiakos' indskiftede islænding, Alfred Finnbogason, til 3-2 til gæsterne.

Arsenal leverede et vildt pres mod afslutningen af kampen, men klubben formåede ikke at score yderligere.

Bayern München fører gruppe F med seks point efter 5-0-sejren hjemme over Dinamo Zagreb.

Både Olympiakos og Dinamo Zagreb har altså tre point, mens Arsenal har et rundt nul på kontoen før de to kommende kampe mod Bayern München.