Arsenal får klø og skader på en mislykket aften

28/10/2015

Storklubben Arsenal er færdig i den engelske Liga Cup, og London-holdet fik gevaldige bank på vejen ud af turneringen.

På udebane tabte Arsenal med hele 0-3 til Sheffield Wednesday fra den næstbedste række i en kamp, hvor gæsterne nærmest fra første fløjt halsede bagefter.

Dermed blev manager Arsène Wenger straffet for at stille med et noget reservepræget hold uden en lang række profiler, der blev sparet til vigtigere opgaver.

Og for at gøre det hele endnu værre måtte den engelske landsholdsspiller Alex Oxlade-Chamberlain allerede efter fem minutter forlade banen med en skade.

Han blev erstattet af Theo Walcott, men kort efter måtte også Walcott opgive at spille videre på en helt igennem mislykket Arsenal-aften.

Foran et begejstret publikum på Hillsborough kom Sheffield Wednesday foran efter 28 minutter ved skotten Ross Wallace, der afsluttede et smukt angreb.

Fem minutter før pausen blev føringen fordoblet ved den velspillende angriber Lucas Joao, som headede et hjørnespark ind bag Petr Cech i Arsenals mål.

Og kort inde i anden halvleg gik det helt galt for gæsterne, da det tidligere Chelsea-talent Sam Hutchinson øgede føringen til 3-0.

Dermed er Sheffield Wednesday klar til kvartfinalerne, der bliver afviklet i november.