Arsenal flopper i ligapremiere mod West Ham

09/08/2015

Arsenal har en ambition om at vinde det engelske mesterskab i denne sæson. Det kræver dog væsentligt bedre spil end i søndagens ydmygende 0-2-nederlag hjemme til West Ham.

Cheikhou Kouyate og Mauro Zarate scorede de to mål for West Ham, som med sejren fik den bedst tænkelige start på Premier League, der blev skudt i gang lørdag.

Med det overraskende nederlag fik Arsenal dermed slet ikke udnyttet, at de forsvarende mestre fra Chelsea lørdag aften kun spillede 2-2 hjemme mod Swansea.

Arsenals nyindkøb Petr Cech kom forkert ud af sit mål og så ikke for godt ud ved 0-1-scoringen, som blev headet ind af West Hams Kouyate i et tomt bur to minutter før pausen.

Efter 57 minutter blev Cech, som er hentet hos London-rivalen Chelsea, fanget på det forkerte ben, da Zarate hamrede bolden i kassen med et drilsk langskud.

Ved begge mål blev der leveret yderst sløset defensivt spil fra Arsenal, som ikke udelukkende kan bebrejde Cech for det dårlige premiereresultat.

Arsenals manager Arsène Wenger havde noget kontroversielt valgt at starte med både Alexis Sánchez og Theo Walcott på bænken. Og de to offensive stjerner kom først ind i anden halvleg, da det var for sent.

Inden da havde Arsenal tilspillet sig flere store chancer, men skarpheden var ikke til stede hos blandt andre frontangriberen Olivier Giroud.

Efter en halv time skød Arsenals midtbanespiller Aaron Ramsey bolden på overliggeren via en West Ham-spiller.

Ramsey var i det hele taget ivrig efter at få scoret og blev lidt senere alt for selvisk, da han skulle have spillet sin franske holdkammerat Mathieu Debuchy helt fri foran mål.

Wenger sad på bænken og rystede på hovedet af den episode, som er modsat den måde, den franske trænerlegende ønsker at spille.

I søndagens anden tidlige Premier League-kamp spillede Newcastle 2-2 hjemme mod Southampton, som skal møde FC Midtjylland i Europa League-kvalifikationen senere i august.