Arsenal lejer svensk landsholdsspiller

Arsenal har forstærket sig med den svenske landsholdsspiller Kim Källström. Det oplyser klubben på sin hjemmeside fredag aften.

De engelske mesterskabskandidater har lejet midtbanespilleren for resten af sæsonen i russiske Spartak Moskva.

31-årige Kim Källström, der har hele 108 landskampe for Sverige på cv'et, har tidligere spillet i de franske klubber Rennes og Lyon.

- Kim Källström er en yderst erfaren spiller. Han er en midtbanespiller, der har bevist sin kvalitet både på klub- og landsholdsplan. Vi byder Kim velkommen, siger Arsenal-manager Arsène Wenger til klubbens hjemmeside.

Kim Källström selv er lykkelig over at kunne tørne ud for London-klubben.

- Arsenal er en fantastisk klub med mange gode spillere og en træner, der har været her i lang tid. Jeg er glad for at komme hertil, og jeg glæder mig til at lære så meget som muligt.

- Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet, så vi kan levere gode resultater resten af sæsonen, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- I går var jeg i Abu Dhabi med Spartak Moskva, og så fik jeg et telefonopkald, hvor jeg blev spurgt, om jeg ville lånes ud til Arsenal i nogle måneder. Jeg tænkte: Absolut. Hvorfor ikke? Jeg gik tilbage på hotellet, pakkede mine ting så hurtigt jeg kunne, og så tog jeg til lufthavnen.

Arsenal ligger pt. nummer to i den engelske Premier League - et point efter Manchester City.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip