Arsenal og Chelsea kæmper om fire-årig

Ægte talent fornægter sig aldrig. Den fireårig fodboldsensation, Archie Shepard, er blevet hyldet som Mini-Messi efter hans utrolige evner er blevet opdaget af Premier League-scouts: Han scorede for nyligt 10 mål i en kamp, hvor modstanderne var to år ældre end ham. En præstation, der straks udløser sammenligninger med verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi.

Fodboldtalentet deltager nu i ugentlige træninger med både Arsenal og West Ham. Den stolte far, Pat Shepherd, forklarer, at fodbold betyder alt for sønnen:

- Han har spillet klubfodbold siden han var tre. Selv da han var baby ville han ikke have legetøj, han ville bare have en fodbold, siger faren til Daily Mail.

Han forklarer videre, hvad der gør sønnen så speciel.

- Han stopper ikke med at spille og er ligeglad med, at de andre børn er større end ham - han viser ingen frygt.

Drengens talent er da heller ikke gået ubemærket hen. Han træner to gange om ugen med U6-holdet på West Ham Academy, en gang om ugen med Arsenal og er blevet tilbudt en plads på Chelseas akademi fra maj.

- Han er blevet temmelig kendt - efter kampen (hvor han scorede 10 mål, red.), blev han omringet af folk, der fortalte ham, at han er den nye Messi. Der er mange klubber, der holder øje med ham og faktisk bare venter på, at han bliver lidt ældre, forklarer den stolte far.

Det kan godt være, at Archie bliver sammenlignet med Messi, men han største drøm har et andet fokus:

- Jeg kan lide Real Madrid. Når jeg bliver stor, vil jeg være Cristiano Ronaldo, siger det fireårige stortalent.   

Dagens Gossip