Arsenal og Liverpool deler i underholdende kamp

Skrevet af admin

25/08/2015

Dagens topnyheder

Det var næsten synd, at der ikke blev scoret et eneste mål i mandagens Premier League-kamp mellem Arsenal og Liverpool.

For 0-0-kampen var generelt underholdende, og der var masser af chancer i begge ender, men den sidste skarphed manglede.

Liverpool, som havde vundet de to første ligakampe med 1-0, begyndte bedst og havde flere nærgående forsøg, som Arsenals målmand Petr Cech tog sig fornemt af.

Tættest på kom Liverpool-angriberen Christian Benteke og kreatøren Philippe Coutinho, men Cech diskede på med redninger i absolut topklasse.

Ved Coutinhos afslutning fik Cech med en fantastisk reaktion akkurat fingerspidserne på bolden, så den ramte stolpen i stedet for at gå i mål.

Arsenals Aaron Ramsey var dog også uheldig at få underkendt et mål for offside, for oplægget af Santi Cazorla var perfekt timet.

Det er anden kamp i træk, at Liverpool har en afgørende dommerkendelse med sig, efter at holdet fik godkendt en scoring i den seneste kamp mod Bournemouth, hvor der skulle være dømt offside.

I anden halvleg kom Arsenal langt bedre med i kampen, og den chilenske landsholdsangriber Alexis Sanchez havde en afslutning på stolpen.

Også angrebskollegaen Olivier Giroud afsluttede, men Liverpools keeper Simon Mignolet fik reddet udeholdet.

Endelig var det uhyre tæt på et selvmål af den glidende Liverpool-stopper Martin Skrtel, som i fuld fart satte foden på en bold, der gik lige forbi mål.

Liverpool rykker med det ene point op på tredjepladsen med syv point efter tre kampe. Arsenal har fire point i midten af rækken.

/ritzau/