Arsenal-profil efter sen dukkert: Nu bliver det hårdt

Skrevet af admin

23/10/2013

Mest læste i dag

Arsenal lignede tirsdag aften et hold, der var på sikker kurs mod 1/8-finalerne i Champions League.

Men Robert Lewandowskis scoring otte minutter før tid skaffede Borussia Dortmund en vigtig 2-1-sejr på Emirates Stadium, og dermed er alt åbent i Gruppe F, hvor Arsenal, Dortmund og Napoli alle har seks point efter tre kampe.

- Nu bliver det hårdt, siger Arsenals Mikel Arteta til uefa.com.

- Vi er havnet i den måske sværeste gruppe i turneringen, men jeg tror dog stadig, vi har kvaliteten til at gå videre, siger den spanske midtbanespiller.

Arsenal så ellers ud til at være godt på vej mod et vigtigt point, da holdet fik virkelig godt fat efter pausen.

Men Dortmunds veludførte kontraangreb til slut betyder, at englænderne er under pres.

- Det blev en svær kamp mod meget god modstander. Men jeg synes, vi skulle have haft noget ud af det og ikke et nederlag. De havde vel kun to chancer, og dem scorede de på, konstaterer Santi Cazorla over 3+.

Arsenal-spilleren er ellers udmærket tilfreds med sit holds præstation.

- Vi manglede bare at score på vores chancer, for dem havde vi. Dortmund udnyttede deres muligheder, det gjorde vi ikke. Det var forskellen.

- Men vi er inde i en stime, og det kører godt for os. Købet af Mathieu Flamini og Mesut Özil har hjulpet os. Nederlaget mod Dortmund kommer ikke til at slå os ud, lover Santi Cazorla.

Mens konkurrenterne Napoli og Dortmund spiller to af deres sidste tre gruppekampe på hjemmebane, har Arsenal kun én kamp tilbage foran eget publikum.

/ritzau/