Arsenal rejser til Asien uden Bendtner

I princippet er det ganske simpelt. 25-årige Nicklas Bendtner er stadigvæk på kontrakt med Arsenal, som i realiteten har papir på danskerne en sæson endnu. Derfor burde den engelske klub være slutdestinationen, hvis Nicklas Bendtner ikke bliver enige med tyske Frankfurt eller en anden klub i en fart. Arsenal har dog glemt alt om Bendtner.

- Ingen af os journalister forventer at se ham, og det gør Arsenal givetvis heller ikke. Hele holdet flyver til Jakarta (Indonesien, red.) meget snart, og Nicklas Bendtner er ikke med på flyet, siger den engelske journalist John Cross, der til daglig dækker Arsenal tæt for avisen Daily Mirror.

Onsdag trænede Arsenal sidste gang hjemme i London, og torsdag rejser hele truppen så til Asien på en sommer-turne. Her står den på en masse promotion, åbne træninger og kampe i Indonesien, Vietnam og Japan. Og Nicklas Bendtner støder angiveligt ikke til.

Arsenal har for længst afskrevet deres danske angriber, det samme har de journalister, som følger klubben.

- Vi møder Arsene Wenger i morgen (fredag, red.), og Bendtner er ikke på vores liste over spørgsmål. For at være ærlig er han efterhånden så langt væk fra klubben, at ingen længere anser ham for at være en del af den, siger John Cross.

Først så det ud til, at Nicklas Bendtner ville forlade Arsenal til fordel for Malaga. Så trak den spanske klub så, og derfra har Frankfurt tilsyneladende været eneste bejler. Torsdag formiddag meldte tyskerne dog ud, at den ikke længere tror på en aftale med Bendtner.

- Efter at have overvejet alle argumenterne har det vist sig, at det ikke er realistisk at tilknytte Bendtner, sagde klubbens formand Herbert Bruchhagen til tyske Kicker.

Frankfurt var ellers enige med Bendtners engelske arbejdsgiver Arsenal, men ifølge Kicker var Bendtners lønkrav for høje.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip