Arsenal sænkede Tottenham uden Eriksen

Hjemme på Emirates Stadium sørgede franske Olivier Giroud for, at Arsenal løb med sejren og håneretten efter et intenst lokalopgør mod bysbørnene fra Tottenham.

Dermed fik de hvidklædte sat en stopklods for en ellers perfekt sæsonstart, der inden søndagens kamp havde budt på to sejre i to kampe.

Udeholdet var uden danske Christian Eriksen, som fredag blev præsenteret i klubben. Den tidligere Ajax-stjerne er endnu ikke spilleberettiget, hvilket han først ventes at blive mandag. Hans holdkammerater kunne ellers godt have brugt ham i offensiven. Tottenham har blot scoret to mål i sæsonens tre første Premier League-kampe.

Kampens eneste scoring faldt midt i første halvleg. Lynhurtige Theo Walcott fandt Olivier Giroud foran mål, hvorfra franskmanden ikke svigtede.

I resten af kampen var der chancer i begge ender. Men kombinationen af en godt spillende Hugo Lloris og en ineffektiv Tottenham-offensiv gjorde, at Girouds scoring var nok til at give Arsenal deres anden sejr i træk. Og måske endnu vigtigere: En sejr over ærkerivalen.

Mon ikke Tottenham glæder sig til, at Christian Eriksen kan komme i aktion..

Dagens Gossip